DO NOGU POTUKLI OPOZICIJU! Velika pobeda SNS na izborima za Savete MZ u Desiću i Drenovcu!

Srpska napredna stranka ostvarila je apsolutnu pobedu na juče održanim izborima za Savete Mesnih zajednica u Desiću i Drenovcu, na teritoriji opštine Šabac. Naprednjaci će u Savetima ovih Mesnih zajednica imati svih sedam, odnosno devet mandata, a ova pobeda je utoliko značajnija jer stranka Aleksandra Vučića na prethodnim izborima nije osvojila nijedno mesto u Savetu.

Na izborima u MZ Desić od ukupno 193 upisanih birača, glasalo je njih 141, a za kandidate SNS opredelilo se čak 107 građana sa pravom glasa.

U Mesnoj zajednici Drenovac na izbore je izašlo 1094 od 1742 upisana birača, a naprednjacima je poverenje poverilo više od 550 glasača, što je bilo dovoljno za pobedu nad listom koju predvodi Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića, aktuelnog gradonačelnika Šapca i koalicionog partnera Dragana Đilasa.

Podsetimo, nakon prethodnih izbora u ove dve Mesne zajednice koji su održani 15. februara 2015, Zelenović je slavodobitno izjavio da je pobeđena politika SNS i da „postoji volja ljudi da upavljaju svojim životima“, a da je njegov zadatak kao predstavnika lokalne samouprave, da im pomogne u tome.

To koliko je Zelenović pomogao meštanima MZ Desić i Drenovac, birači su mu pokazali juče, jer njegova koalicija nije osvojila ni jedan jednini mandat.

Informer