Debelo plaćene tuđe neistine sa potpisom „malog čoveka“ Nebojše Zelenovića!?!

Svedoci smo da se Nebojsa Zelenovic ozbiljno “primio” na funkciju predsjedavajućeg SzS pa koristi tu priliku da se dokaze svojim mentorima iz stranih ambasada kako je uspesan u napadima na Aleksandra Vucica.

Tako smo svedoci da o izdaji srpskih interesa najviše priča onaj koji ih je prvi izdao i slikao se sa nesretnim predsednikom skupštine grada Sapca pod zastavom nepostojeće države Kosovo.

Svedoci smo da o medijskom mraku i izbornim uslovima prica onaj koji je od TV Sapca napravio svoju privatnu televiziju a vec i ptice na grani znaju koliko je njegova i Becina kampanja 2016te godine bila poštena i kakav je njen sudski epilog.

Svedoci smo da o zagađenosti političke scene u Srbiji prica onaj koji ne zna ni da prica.Nije ni čudo sto se oglašava isključivo saopstenjima i autorskim tekstovima „koje mu drugi pišu i to za debele pare iz budžeta grada Sapca“.

Kazu da je njegov doprinos na proteklim otvorenim razgovorima vlasti i opozicije bio nemerljiv.Sem dobar dan i doviđenja covek nije imao šta drugo da kaže.Onda onako nervozan i pogubljen izadje pred kamere da nešto kao zapreti i nestane.Nije ni čudo sto izbegava godinama unazad TV duele sa naprednjacima, jer zna koliko ne zna i koliko je “recit”.Takvog retoričara i možete samo naći pod skutima Djilasovog saveza jer je to jedini savez gde se ostvaruju snovi takvih individua.

Zato Nebojsa ne rizikuje.On na otvorene dijaloge dolazi da bi cutao, a saopstenja mu pišu plaćenici koji su samo plaćeni.

Napisa neko u ime Nebojse Zelenovica a on to potpisa i posla u medije da je nemoguce usred Evrope napraviti kazamat neograničene licne vlasti.Potpisa to Nebojsa nesvestan da je on napravio taj kazamat u srcu Srbije i da je on najveći tamničar grada Sapca kojem ništa dobro nije doneo.
I ne ide da se Nebojsa Zelenović poziva na nekakvu hrabrost i odlučnost cak ni kao političar u pokušaju.
Valjda je svestan Zelenović da sve u životu može da se stvori sem “muda”.Sa njima moraš da se rodis…Pametnom dosta!!!