Da li ova kuća krije „sve strahote i poroke “ Zelenovićevih odbornika i prijatelja?

U Šapcu, u Ulici kralja Milana 7 nalazi se naizgled jedna obična mačvanska kuća. Šta se tačno dešava iza kapije ove kuće Šapčani samo naslućuju? Prema našim nezvaničnim informacijama, u ovoj kući je  „stecište lokalnih narkomana, pa je, verovatno zbog toga  (po pričama mnogih koji su nam se javili) postala  i „zabranjena zona“ za komunalnu policiju ovog grada!? Ništa od rečenog ne bi bilo posebno čudno, da se ne zna ko je vlasnik ove „kuće strave“? Kuća, kako nam potvrđuju brojne dojave Šapčana je u vlasništvu dr Radeta Petrovića, odbornika Nebojše Zelenovića  u Gradskoj skupštini!?

Ako se to zna, a krije od javnosti, onda je svima jasnije zašto se komunalna policija ne oglašava na bezbroj prijava nezadovoljnih gradjana?! Građani u svojim prijavama osnovano sumnju da se u pomenutoj  kući „uživaju različite vrste narkotika ali i da se radi organizovana prostitucija“!? 

Mračne tajne sa ove adrese izgleda da ne zanimaju šabačke vlastodršce?  Jer, kako objasniti odborniku Nebojše Zelenovića da su pripadnici komunalne policije došli u kontrolu kuće koja je njegovo vlasništvo?!Saradnici antikorupicjskog portala Embargo su u nekoliko navrata pokušavali da pronađu sagovornika za razgovor na ovoj adresi, ali niko se nije pojavljivao? Takođe, nemoguće je bilo obaviti razgovor sa pomenutim Zelenovićevim odbornikom? Ostali smo uskraćeni za drugi deo ove „mračne priče“ koji odavno raspaljuje maštu dobroćudnih komšija i svih drugih građana Šapca… Da li i kakva je u ovoj ni malo naivnoj gradskoj sumornoj priči uloga jednog drugog doktora, Borisa Jovanovića?  U nedostatku zvaničnih informacija, šta se u ovoj kući duže vremena radi i ko u nju  skoro svakodnevno dolazi, odlučili smo da objavimo ono što je postala javna tajna, tema po gradskim kafićima i svim drugim mestima na kojima se „ogovara loša lokalna vlast“?! U svakom  slučaju ova tema će tek zaokupljati pažnju Šapčana, pa i našeg portala…

embargo.rs