Caca vodi Poćutu u SZS?

Caca, rashodovana ljubavnica kriminalca Poćute predvodi opoziciju i šetnje u Valjevu? Ko pomaže u tome Poćuti i Caci?  Kako je Poćuta formirao Lokalni front? I kako ga finansira čitajte na portalu kolubarski.info.

Poćuta je odavno poslao svoju rashodovanu švalerku da pokuša da preuzme jadne i bedne šetnje za Poćutu i njegovu lopovsku ekipu. Poćuta koji je proteran iz SPS-a, i odbačen od Mike Jokića, Djezbe i ostale Mikine banditske ekipe, pokušava da pređe u SZS. Glavna veza mu je gradonačelnik Šapca Zelenović, sa kojim u hotelu Sloboda, ugovara lopovske kombinacije.

Šetnje u Valjevu pokazuju svu bedu i nemoć opozicije. U prvim redovima je jedna nastavnica, koja je želela da bude direktor 5. škole i dolazila je da moli gradonačelnika da joj pomogne. Kolektiv nije hteo da čuje za tu nastavnicu ogromnih arhitektonskih srazmera. U prvim redovima je i brat jednog poznatog narkodilera, koga su Poćuta i njegov ortak bivši načelnik policije Saša Marković poslali u Lokalni front da rade za njih dvojicu. Tu je i izvesni Hijena koji takođe radi za Poćutu, tako da je Lokalni front ustvari Poćutina organizacija koju on finansira od para pokradenih u Direkciji. Svim ovim nesrećnicima komanduje Caca, u ime Poćute, a sve u cilju da Poćuta nastavi i dalje da krade.

RN / BG