Budućnost Srbije

Kada bi svim građanima Srbije budućnost naše države bila na prvom mestu bilo bi nam svima lakše. Svedoci smo da jedan manji deo opozicione grupacije želi da rušilačkim metodama hitno dođe na vlast. Bez obzira na cenu.


E to treba sprečiti, jer oni nisu niti bitan politički faktor niti neko kome je Srbija i državni interes na prvom mestu.


Jedan čovek koji je i naš vođa gura Srbiju u bolju budućnost. To je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Svaka mu čast na tome!


Na današnjem sastanku proširenog sastava Izvršnog i Gradskog odbora Srpske napredne stranke u prepunom Sava centru u Vučićevom govoru je to i potvrđeno. Govorio je mudro i hrabro i iz srca. A to je teško. A on je to uspeo po ko zna koji put. Da u jednom govoru kaže sve što je najbitnije i da ga razumeju i doktori nauka i radnici na gradilištu. U njegovim očima prilikom govora video sam ljubav za Srbiju. U njegovom glasu osetila se hrabrost koja je potrebna da se Srbija brani i odbrani. A u njegovoj stisnutoj pesnici koju je pokazivao okupljenima osetila se snaga i spremnost da se još jače bori za našu bolju budućnost. E to je pravi lider. E to je pravi predsednik.


To nije nimalo lako. Ali Aleksandar Vučić je izabrao taj put kojim nas vodi u bolje sutra.


Prilikom nedavnih napada dela opozicije na žene, novinare i Radio televiziju Srbije mogli smo primetiti mržnju na beogradskim ulicama. Uprkos najavljenim pretnjama dela opozicionih vođa od kojih su neki tajkuni a neki koriste fašističke metode da će upasti i zauzeti pojedine republičke i lokalne institucije videli smo kako to izgleda kada republički i lokalni funkcioneri sa svojim zaposlenima stanu u odbranu i države i određenih institucija. Nažalost i ovoga puta videli smo i pojedine republičke i lokalne funkcionere koji su najobičniji prevaranti, foliranti i interešdžije i koji nisu bili u stanju da budu sa svojim saborcima. Na sreću oni čine manjinu, ali je dobro da svi mi koji podržavamo vlast u Srbiji ili smo deo te vlasti da lociramo te prevarante, folirante i interešdžije u našim redovima koji su i potencijalni izdajnici i države i Vučića i vladajuće koalicije.
Kada vidim ko vodi Srbiju, kada vidim kako su hrabri funkcioneri i zaposleni branili državu i institucije, još više sam ubeđen da smo na dobrom putu koji vodi u još sigurniju i bolju budućnost Srbije.


Zato pred veliki narodni skup 19.aprila na platou ispred Narodne Skupštine Srbije poručujem veliko hvala Aleksandru Vučiću i njegovim najbližim saradnicima na svemu što rade za Srbiju a građanima naše države želim dobrodošlicu na ovaj istorijski događaj ovog petka.


Živela Srbija!

Dr Uglješa Mrdić
16.april 2019.godine