BRANISLAV MALOVIĆ OSUDIO TVIT VUKA JEREMIĆA: Srbija kakvu oni žele nije poželjna ni za koga

Član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Branislav Malović najoštrije je osudio najnovije „salve primitivnih uvreda upućenih predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić od strane lidera Saveza za silovanje i vešanje, Vuka Jeremića“, saopštila je vladajuća stranka.

„Iako su građanima Srbije odavno poznata kriminalna dela tog fašističkog saveza, njihove izjave iznova i svaki put izazovu gnušanje svih pristojnih i čestitih građana.

Slušajući sve ono što izgovoraju ovi besramnici, građani Srbije mogu lako da zamisle kako bi izgledao život u Srbiji pod vlašću ovog tajkunsko – lopovskog saveza“, rekao je Malović.

 

 

On je istakao da bi oni koji bi „preživeli vešanje i silovanje bili bi predmet konstantnih uvreda moralnih patuljaka poput Vuka Jeremića i ostalih samoproklamovanih lidera ovog političkog otpada“.

„Srbija kakvu oni žele nije poželjna ni za koga ko misli dobro našim majkama, sestrama, deci i državi i zato ove političke ništarije i jesu u pristojnoj, modernoj i uglednoj Srbiji kakva je danas, na radost naroda, na nivou statističke greške“, rekao je Malović.

Jeremić je na svom Tviter nalogu napisao: „Na pitanje o značaju prisajedinjenja Vojvodine Srbiji (posle prvog svetskog rata) ‘premijerka’ Ana Brnabić je rekla da uvek kada se govori o tom datumu treba napomenuti da Srbija ima dobru saradnju s Mađarskom?! Neobrazovana, od morala i dostojanstva operisana karikatura“.

Kurir.rs / Tanjug / Foto: Srbija Danas