BIRMANČEVIĆ: ZELENOVIĆ MANIPULACIJAMA I LAŽIMA POKAZUJE BEZOBRAZLUK

Od ukupno 45 seoskih mesnih zajednica u 42 nema ni metra vodovodne i kanalizacione mreže. Pitam se, da li bivši gradonačelnik Šapca oseća trunku odgovornosti za ovu muku naših sugrađana? Očigledno da je Nebojšu Zelenovića baš briga, jer tvrdi da je to nemoguće uraditi. A opet, u histeričnom ispadu na svojoj konferenciji za novinare kaže da je u selima jedino moguće napraviti kvalitetnu preradu otpadnih voda.

Grupa kojoj pripada Nebojša Zelenović, a koja je Šabac 20 godina držala u zatočeništvu ličnih ambicija, imala je i više nego dovoljno vremena da uradi ovo o čemu bivši gradonačelnik govori. Ali nisu. Da li zbog nesposobnosti, što će njima ostati manje novca ili jednostavno nisu želeli da se zamaraju, nevažno je. A onda se unervozio kada je video da je država rešena da omogući seoskom stanovništvu kvalitetnu vodu i funkcionalnu kanalizaciju.

Da li Nebojša Zelenović zna da u seoskim osnovnim školama deca nemaju pijaću vodu? Čini mi se da ga ni to nije doticalo, jer je imao važnija posla oko asfaltiranja već asfaltiranih ulica i farbanja betona u strogom centru grada. Slažem se sa Zelenovićem da građani Šapca zaslužuju istinu i zato ga ponovo javno pozivam da odgovori na pitanje gde je pet miliona evra iz budžeta grada Šapca zbog kojih se išlo i na sud?

Dok putuje Srbijom i pod plaštom ekologa smišlja kako narod u drugim gradovima da izmanipuliše i slaže, pitam se da li Nebojša Zelenović zna da mu niko ne veruje i da ga gledaju kao čudo neviđeno koje je vešto izbeglo zatvor zbog pokradenih para svojih sugrađana? Kritika opozicije je poželjna, ali ako neko ko je bio godinama na vlasti i imao godine da reši pojedina pitanja to nije učinio, već sada za svoje propuste krivi novu vlast, to nije kritika već bezobrazluk.

Akcebet
- Restbet - Trendbet