BIRMANČEVIĆ: ŠAPČANI UKAZALI POVERENjE ALEKSANDRU VUČIĆU

Poverenik Gradskog odbora SNS Šapca i šef Izbornog štaba dr Boban Birmančević zahvaljuje građanima koji su u nedelju dali podršku predsedniku Aleksandaru Vučiću i listi SNS-a. „Naš predsednik Aleksandar Vučić, građani i stranački aktivisti odneli smo zajedničku, ubedljivu i istorijsku pobedu sa osvojenih 37.000 glasova, što je 60 posto. Šapčani uvek nepogrešivo znaju za koga glasaju, kome i zašto daju svoje poverenje. Izborni rezultati su takvi da se tačno zna ko je koliko radio i šta je uradio za narod i za državu“, ističe dr Birmančević.

Sa druge strane, bivši šabački gradonačelnik Nebojša Zelenović, doživeo je pravi debakl i sa 18.000 glasova koliko je njegova ZZS imala na lokalnim izborima 2020. godine, spao na manje od 8.000 glasova, što je za 56 posto manje. „Zelenoviću ne pomaže to što traži podršku po stranim ambasadama, ni izmišljanje afera, čime se često služi u političkoj borbi. U Beogradu možda i može da obmane ljude jer ga ne poznaju, ali u Šapcu je to nemoguće. A razlika je što ovaj put nije mogao ni da krade, kao što je to činio dugi niz godina“, naglašava šef Izbornog štaba SNS dr Boban Birmančević.

Smatra da će se Zelenovićevih 8.000 glasova dodatno istopiti do sledećih izbora, jer građani Šapca nikada nisu glasali za neki broj već isključivo za rad, rezultate i bolji život.