Besplatan hleb za sve penzionere: To se zove solidarnost! Saznajte sve o sjajnom primeru iz Loznice

U ova teška vremena svaka pomoć je dobrodošla pogotovo starijim osobama, a jedan od način da se to učini je onaj koji su primenili u jednom lozničkom soliteru u Bulevaru Dositeja Obradovića 58.

Zahvaljujući antenama postavljenim na krovu i prihodu koji od toga ostvaruje Skupština stanara upravnik zgrade Veselin Nikolić organizovao je pomoć za sve u ovoj višespratnici sa sedamdesetak stanova.

FOTO: T. ILIĆ

Tako će od danas poklon-paket hemijskih proizvoda od jednog ovdašnjeg trgovinog preduzeća dobiti svi stanari kao i paket sa životnim namirnicama iz prodavnice mešovite robe koja radi u prizemlju ovog solitera. Pored toga svi penzionere u ovom soliteru, a ima ih poprilično, od danas će pa sve dok traje vanredno stanje u istoj prodavnici imati besplatan hleb na račun svoje zgrade. Ukoliko situacija sa korona virusom potraje ponovo će biti deljeni i paketi za sve stanare.

U ovoj zgradi, koja je poslednjih nekoliko godina potpuno sređena, zadovoljni su ovim upravnikovim gestom, ali se svi nadaju da ova situacija neće dugo potrajati i da će se što pre vratiti normalnom načinu života.

Mačvanski Info / T.I / Kurir