Bastaćev skandal nad skandalima: U zgradu opštine Stari Grad protipravno uselio „Zelenovićevu“ RTV Šabac!?!

Da predsednik opstine Stari Grad radi jedno, a za javnost prica sasvim drugo, a misli sasvim trece dokaza je mnogo! Najnoviji dokaz te besprizorne, maksimalno bahate dosmanlijske demokratije, za koju se bore “ svim nezakonitim “ sredstvima je udomljavanje sabacke TV u zgradu opstine!?! Kao da mu je deda u nasledstvo ostavo?

Treći sprat opštine Stari Grad u srcu Beograda, kancelarije 49,50…

Ljudi nikako da shvate, da je proslo vreme dosmanlijskih lazi, varanja gradjana, vracarsko senjacke demagogije i zapadne sargarepice na predugackom stapu…
Verovali ili ne, na treci sprat zgrade, znaci u najstrozem centru Beograda, uselila se ova televizija! Napravili su i studio, da Djilas i gospoda ne idu do Sapca, nego da iz Beograda, preko lokalne televizije vode drzavnu politiku?! Za neverovati! 
I sta uopste radi lokalna televizija u Beogradu, pored silnih televizija sa nacionalnom frekvencijom? I sto je najbitnije, ko sve to placa i koliko sve to kosta?

Odgovor je prost. Placa gradonacelnik Sapca, Nebojsa Zelenovic, ali ne svojim parama, nego iz budzeta, znaci parama gradjana Sapca!!! Da li treba podsecati da gradjane Sapca uopste ne zanima ono sto se emituje iz beogradskog opstinskog studija…Ali, opoziciji je dizvoljeno sve, pa i da radi ilegalu u drzavnoj ustanovi, naocigled svih opstinskih organa vlasti!? Oni svi moraju da cute i trpe teror te njihove demokratije, koju srpski narod nece,pa nece..
Uostalom slovo zakona je vise nego jasno u ovom slucaju: