Baš šteta, propade pokušaj legalizacije magacina za skladištenje i distribucije narkotika u Drenici i Trnovcu!?

Svetski policajci, i pored stravičnog pritiska SAD i evropskih “kurc” satelita nisu uspeli da uruše svoju organizaciju i time izjednače kriminalce i policajce! Sve je pokušao krimibiznismen Pacoli, da bi stavi policijsku značku na rever narko bosova i lažnih političara, Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija! Kako Embargo nezvanično saznaje, sada je u velikom problemu i sama dostava droge iz avganistana do baze na Kosovu, jer nisu dobili očekivanu i obećanu zaštitu od Interpola!?

Inače, ova priča o legalizaciji glavne narko baze u Evropi počela je još davnih sedamdesetih godina kada je Saveznoj policiji bivše Jugoslavije bio zabranjen ulazak na ova područja kako bi pohapsili tadašnje začetnike velikog krimi biznisa…

Već tada su zapadni moćnici videli potencijal još neraskinutih plemenskih veza Arnauta sa Kosova dajući im podršku i prećutnu saglasnost da otpocnu veliki biznis!

U isto vreme, u tajnim planovima CIA i MI6 skovana je ideja o stvaranju prve narko države u svetu!? Ona je trebala da bude maska i alibi za sve što će se dalje dešavati na svetskom narko tržistu koje godišnje obrće stotine milijardi dolara… Sve što se dalje dešavalo je logična posledica tajnog plana. Oni su ti koji su napravili vazdušni most iz Afganistana do Kosova i učinili ga sasvim bezbednim!?

Da bi sve to odradili morali su da stvore svoju narko državu otcepljujući je od prvo Jugoslavije, pa na kraju od Srbije…I to se jednostavno morali odraditi, a cenu je platila Srbija. I plaćamo je dan danas.

JEDINI MALI PROBLEMČIĆ, predstavlja činjenica da Srbija nikada neće priznati Kosovo! Nije problem u sadašnjem predsedniku, jer to ne zeli ni srpski narod, iako veoma dobro zna cenu takve svoje odluke..

PROČITAJTE ORIGINAL TEKST NA EMBARGU

E.E. / embargo.rs