Aleksandar Pajić (SNS): Šabac će biti grad budućnosti!

GIK proglasio konačne rezultate – SNS osvojio 37 mandata, a lista dosadašnjeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića 22.

Posle četiri meseca od održavanja izbora i više ponovljenih glasanja, Gradska izborna komisija u Šapcu usvojila je izveštaj o ukupnim rezultatima koji potvrđuju ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke (SNS) sa 37 mandata, dok je izborna lista bivšeg gradonačelnika Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića dobila 22 mandata.

Budući gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić kaže da će SNS sa svojim koalicionim partnerima ispuniti sva predizborna obećanja i da će Šabac biti grad budućnosti.

– Posle tri puta jasno izražene volje građana došli smo u priliku da možemo da ispunjavamo sve ono što smo građanima ponudili u predizbornom programu. Stvorićemo od Šapca grad u kom će svi želeti da žive jer je nama interes građana na prvom mestu. Nebojša Zelenović je pokazao da mu je vlastiti interes iznad interesa građana i mislim da će nastaviti sa opstrukcijom i tužakanjem svog grada i svoje države – zaključuje Pajić. Izborna lista „Jelena Milošević – Novi tim za Šabac“ ima sedam mandata, „Ruska stranka – Slobodan Nikolić“ jedan mandat, Ujedinjena demokratska Srbija jedan mandat i izborna lista „Dr Dejan Pavlović – Evropska zelena partija“ jedan mandat.

Mačvanski Info

Akcebet
- Restbet - Trendbet